#PerangiDadahHabisHabisan‬

#PerangiDadahHabisHabisan‬

SELAMAT DATANG..

Sayangi Dirimu, Dadah Membunuh

Sayangi Dirimu, Dadah Membunuh
#ambilkisahambiltindakan

Sayangi Dirimu, Jauhi Dadah

Sayangi Dirimu, Jauhi Dadah
#ambilkisahambiltindakan

07 September 2012

apa blogger tulis tentang masalah dadah...



Dalam entri kali ini saya telah senaraikan 21 bloggers terpilih yang telah menulis mengenai masalah penagihan dadah.. ada yang menulis mengenai dadah, jenis dan kesan-kesannya, ada yang menunjukkan gambar-gambar penagihan dan kesannya, ada juga mengenai tips rawatan dan pemulihan serta lagu antidadah yang nostalgik.. dalam banyak-banyak tu, ada satu entri yang menyentuh perasaan di mana Jumie Samsudin telah menyiarkan luahan perasaan followernya mengenai suaminya seorang penagih dadah... Memang masalah penagihan dadah bukan asing dalam kalangan kita dan usaha semua bloggers sangat dipuji..


presenting the chosen 21 thoughts....















program jalinan  mesra majlis tindakan.










v12gether.blogspot.com/.../lekdai-dadah-19... -

  1. 14 Dis 2011 – Apa itu 'Keldai dadah'? 'Keldai dadah' merujuk kepada seseorang yang secara rela atau diperdaya untuk menjadi kurier, membawa dadah ...
    blog ni berat sangat.. mungkin banyak sangat widgets dipakai.. so, lambat nak open..
































8 comments:

  1. terimakasih kerana blog akak termasuk dalam senarai diatas...
    sebenarnya akak pun ada pengalaman pahit ngan penagih ni...adik ipar meninggal penuh tragis...siang dia nak kehospital..sakit sangat katanya,bilahari hampir senja dia nak balik umah..takut katanya...
    katanya orang dikiri kanan dan depan katilnya semua mati lepas sorang2...dia takut andai lepas ni dia pulak yang mati...
    tapi takdir Allah...seminggu dia berkeadaan begitu..akhirnya ajalnya dtg juga..

    Teringat..dia salam akak sambil berpesan..kak Tie..tolong maafkan saya,tolong jangan disebut2 lagi dosanya selepas dia mati...
    Allhauakhbar...dia mmg baik...kerana dadah dia musnah.........

    ReplyDelete
    Replies
    1. dadah tak mengenal mangsa..insaf baca kisah akak..
      semoga orang lain ambil iktibar..

      Delete
  2. Salam nodrguplease..
    terima kasih diatas link post pada blog ini..
    Selamat Hari Raya...

    ReplyDelete
  3. thanx coz letakkan link entry multidrug test kit tu kat sini...jom kita perangi dadah!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. fazrol, mesti kena berkekalan coz masalah dadah terus challenging..

      Delete

selamat tahun baru 2016

selamat tahun baru 2016
#ambilkisahambiltindakan

we are drug free. join us

we are drug free. join us
#ambilkisahambiltindakan

Selamat Hari Raya