#PerangiDadahHabisHabisan‬

#PerangiDadahHabisHabisan‬

SELAMAT DATANG..

Sayangi Dirimu, Dadah Membunuh

Sayangi Dirimu, Dadah Membunuh
#ambilkisahambiltindakan

Sayangi Dirimu, Jauhi Dadah

Sayangi Dirimu, Jauhi Dadah
#ambilkisahambiltindakan

11 September 2012

gambar-gambar "nak menang duit raya??"


20 syawal telah berlalu..
tarikh pertandingan bergambar "hidup ini terlalu indah untuk disiakan" di FB  SKUAD  1Malaysia telah pun ditutup.. sambutan dari ahli FB SKUAD 1Malaysia sangat menggalakkan dan berikut adalah gambar-gambar yang menyertai pertandingan ini..


31 penyertaan...
semuanya ada nilai keindahan tersendiri..

































mana satu yang layak dapat duit raya ni..
para juri tengah buat penilaian..
nantikan keputusannya..



hidup ini terlalu indah untuk disiakan.........



3 comments:

  1. Gambar kenangan ketika berhari raya....Best dan kreatif mereka semua...best,best,best....ada yang lucu dan terserlah keriagan di hati mereka semua....gambar aksi altromen tu yang tak tahan tu hehehe

    ReplyDelete
  2. kalo aku juri aku pilih 4,8,10,14 n 29..apa2 pun gud luck to all

    ReplyDelete
  3. memang semuanyer best dan ikut tema..mesti u all x sabar tunggu keputusannya.. tunggu!!

    ReplyDelete

selamat tahun baru 2016

selamat tahun baru 2016
#ambilkisahambiltindakan

we are drug free. join us

we are drug free. join us
#ambilkisahambiltindakan

Selamat Hari Raya