#PerangiDadahHabisHabisan‬

#PerangiDadahHabisHabisan‬

SELAMAT DATANG..

Sayangi Dirimu, Dadah Membunuh

Sayangi Dirimu, Dadah Membunuh
#ambilkisahambiltindakan

Sayangi Dirimu, Jauhi Dadah

Sayangi Dirimu, Jauhi Dadah
#ambilkisahambiltindakan

09 November 2012

peluang memenangi 6 hp pintar mulai 12 - 30 November !!



“Tweet Your Thought & Win”

·        2 Langkah mudah…
1.    Follow Twitter @SKUAD1Malaysia dan @AADK Malaysia
2.   Tulis mesej anda (contoh : nodrugsplease) #UnitedAgainstDrugs &
Tweet ke @SKUAD1Malaysia @AADK Malaysia
·        Enam pemenang akan dipilih





Terma dan Syarat:
1.      Pertandingan ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia berumur 15 tahun dan ke atas, kecuali kakitangan Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) serta ahli keluarga terdekat mereka.
2.     Peserta perlu mematuhi 2 langkah pertandingan seperti didalam poster.
3. Tempoh pertandingan 12 hingga 30 November 2012. 
   [Penyertaan akan ditutup jam 5.00 petang].
4.    Penganjur berhak meminda terma dan syarat pada bila-bila masa semasa tempoh peraduan berlangsung. Penyertaan yang diterima selepas tempoh peraduan tamat tidak akan dilayan.
5.  Dengan penyertaan yang dihantar para peserta bersetuju dengan syarat-syarat yang telah ditetapkan dan tidak boleh membuat sebarang tuntutan kepada pihak AADK.
6.     Penyertaan akan dihakimi berdasarkan menepati langkah dan mematuhi terma serta syarat.
7. Pihak penganjur berhak membatalkan mana-mana penyertaan jika ianya melanggar terma & syarat.
8.     Keputusan hakim adalah muktamat dan segala bentuk surat menyurat tidak akan dilayan.
9. Pemenang akan dimaklumkan melalui page FB SKUAD 1Malaysia & twitter @SKUAD1Malaysia dan @AADK Malaysia.





hidup ini terlalu indah untuk disiakan...





11 comments:

  1. please be noted, blogspot dekat dalam banner, tak sama dengan empunya blog. nodrug(S)please.blogspot.com or nodrug(witout S)please.blogspot.com

    ianya akan mengelirukan para peserta yang nak join. atau saya yang silap. terima kasih ;)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Cubalah masuk peraduan ni, mana tau ada rezeki..

      Delete
  3. Boleh cuba ni. kalau menang boleh tambah satu lagi Note 2. Klik n follow

    ReplyDelete
  4. saya nak cuba..boleh kan? pemenang kira macam mana?

    ReplyDelete
  5. Boleh. Tarikh tutup 30 nov. pemenang di pilih oleh juri professional yang dilantik..tengok jugak mesej yang catchy .. Semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  6. Salam.. Tuan admin, bile pemenang akan diumumkan? :)

    @daudifah

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana menunggu keputusan pertandingan. nama pemenang telah diperolehi dan akan diumumkan petang ini di FB SKUAd 1Malaysia sebelum pukul 6.30 petang. Tahniah kepada semua pemenang.. yang tak menang, cuba lagi!!

      Delete

selamat tahun baru 2016

selamat tahun baru 2016
#ambilkisahambiltindakan

we are drug free. join us

we are drug free. join us
#ambilkisahambiltindakan

Selamat Hari Raya